Wednesday, 22 June 2011

siapa AWAK??

hye guyss..sorry lama aq x update blog..aq busy skit lepas cuti sekolah nie..ade byk keje yg aq kene buat..straight to the point,ramai yg tanye aq sape tu awak..haaa ade lahh..antara org2 yg rajin menanya inilah dia..


*accually aq x kenal pon adek mia othman nie tp aq pelik laa rajin giler adek nie bukak blog aq..sedangkan dia bru form one,x silap aq..ishh..thankss adek mia sbb bace blog akak!!




*this my lovely cousin..dia nie bru bce skit tp da tau ape tuu awak..hahaha..hanya dia sorg je tau aq nie okeyy ke takk..to fatihah : "aq sayang giler mati kat ko..hahahaha!!!"


sorry guyss..aq x boleh nak bg tau sape tu AWAK sbb...aq x nak mengaibkan dia..aq x nak korg pikir yg laen2..biar tuhan saje yg tauuu..btw,ade sorg kawan aq niee,dia juga mengalami masalah yg same cam aq..
http://eerieeeeee.blogspot.com/..try laa bukak blog dia..n jgn lupe tau follow dia skali!!hihihi..


p/s : to AWAK,thankss sgt2 sbb bce blog saye..ini lah luahan hati saye yg saye pendam selama ini..saye harap awak akan tunaikan janji awak satu ari nantii..dan saye akan tggu saat ituu..

No comments: