Sunday, 3 July 2011

J.U.M.P.A

assalamualaikum..and very good morning to you all!!hah??morning ke??hehe..SELAMAT TENGAHARI SAYE UCAPKAN KEPADA SEMUA...ari ni aq nk story laa skit pasal kejadian semalam dan juga hari ini yg berlaku tak sampai beberapa jam..

story semalam==>

hmm..aq tau korg semalam mesti sume sukan kan?? 1 murid 1 sukan laa kate kan..skola aq pon sukan jgk..aq cam biase laa every year mesti aq masuk kawad perbarisan KOR KADET POLIS..dan ALHAMDULILLAH kor kadet polis tahun mendapat johan dalam perbarisan...daa 4 tahun kitorg menang sebagai johan tau!!hah..tu sume tolak ke tepi..hari  ni aq bkn nk cter pasal tuhh..hari ni aq nk cter pasal AWAK..hah??AWAK again?? suke hati aq laa..nie blog aq..aq boleh post ape2 je yg aq suke..sibukk ajee..klau x nak amek tauu,blaa laa dr blog aq!!straight to the point,semalam DIA (awak) dtg kat skolaa aq tgok kitorg kawad..kawan aq kate dia ade je tgok kitorg mase tga tabik hormat tp aq x nampak pon..almaklum laaa aq ni rabun jauh..mne laa nk nampak..hehe..sorry yee AWAK..lgpon tangan dan badan saye semua nye bergetar getar..apesal ntah..tiba tiba je..maybe daa la lame x jumpa awak kott..hihi..JANGAN MARAH YE AWAK..saye mmg naaakkkk sangat jumpe awak tp ape kn daya saye,saye x mampu lakukan sume itu...cehhhh..jiwang KARAT pulak aq nihh..

p/s : thiss credit for ZN only!!


story hari ini pula===>


ape ye??aq pon daa lupe..SERABUT KEPALA OTAK AQ TAU!!haaaa...again pasal dia lg..dok aq tga chatting ngan dia td,tibe2 ade laa pulak kawan aq ni chat kat aq..kate nyee "ko tga chat ngan ***** ea?? aq jawab "mane ko tau nihh?" kawan aq ckp "ade laa..aq ni kan pro.." aq jawab "hah??pelik?? ce ko bgtau betol2 mne ko tau?" dia cakap "ade lahhh"..
aduhhhh..aq terus terang laa kn,AKU X SUKE ORANG STALKER AKU..bkn ape ko teka ke atau ape2 laa kn yg ko tau pasal aq,please laa jgn bgtau aq..aq x suke..klau da tiga kali aq cakap AKU TAK SUKE meanss jgn laa buat..xde private kott!! haaaa..ade lg satu masalah ni..pasal abg sepupu dgn awek dia..terus terang laa,aq x pandai nk pujuk orang dan nak bagi nasihat kat orang sbb nye aq pon 2x5 x btol jgk..ape masalah abg sepupu aq?? biar laa rahsiaaa..aq x nak mengaibkan diaa..dia da besar cam bapak gajah.so pandai2 laa fikir and pilih yang mane terbaik dalam hidup dia..yang penting jangan menyesal dengan segala keputusan yang dibuat!!soo ini saje utk hari ini..sekiaaann..ADIOSSSAA!!!

p/s : thiss credit for ABANG AJIM..

No comments: