Thursday, 28 July 2011

youtube vloggerrr...!!!

Assalamualaikum dan salam jumaat..post aq kali ni nak cter pasal vlogger pulakkk..apakah ituu??hangpa ni awat kuno sgt..kita ni daa zaman moden..teknologi pun daa maju..vlogging dari singkatan video blogging..macam blog tp ni video punyaaa..vlog ni dia boleh combine teks,gambar,lagu dll..kat mne nk tgok vlog??kat mano lg ehh bolehh tengokk...YOUTUBE lahhh..antara yang paling popularr vlogg nyaaa ialah 

                                                        


* first, inianwarhadi




*second, aimanazlan90


                                                    



*lastly, matluthfi90


aq sentiasa tengok dorang punyaa vlog..bestt kott..paling aq sukaa anwar hadi laaaa..sebab vlog dia laen daripada yang lain..check it out  ===>





video ni diaa update 3 hari yang lepas...besttt kott...and he's very handsome than aiman azlan..sorryy too say my dear..tp itulahhh kebenaran nyee..aq rase banyak2 video ini lahhh yang paling BEST SANGAT SANGAT..

 
this aiman azlan video...aq rase paling banyak video2 yang dia buat,inilah yang terbaikk..video dia lebih kepada keagamaan..nak tau lg lebih lanjut..bolehh bukak youtube ea...




waaaaa....MATLUTHFI...video diaa pulak lebih kepada nasihat yang baik2..tp x jugak..haaa..senang kata campur2 lahhh..video dia kebanyakkan klakar kot..ni video yang dia buat 3 minggu yang lepas..lamaa tuhhh..abg matluthfi,cepat lahh update vlog..nadia tak sabar nak tengok video yang seterusnyaa :)


okeyy..setakat ini saja..tggu new post yang akan datang okeyyyhhh...
 ADIOOSSSSAAA...

btw,korang boleh clik ini ea untuk tengok video dorang..

inianwarhadi
http://www.youtube.com/user/IniAnwarHadi 

aimanazlan90
http://www.youtube.com/user/aimanazlan90 

matluthfi90
http://www.youtube.com/user/matluthfi90 

No comments: