Saturday, 1 October 2011

Top 10

Assalamulaikum
hye oktober!
and bye bye september!
hahaha
tanpa kite sedar da pon masuk bulan sepuluh..
cepat nye!
lg 2 minggu nak final exam..
aduhh walaupon sebulan sebelum final exam aq da bace buku
tapi
rase macam banyak lg aq tak bace buku!
sampai aq nak tido pon tak lena...
bukan aq bukak facebook pon..
btw,aq nak nak senaraikan
TOP 10 LELAKI PALING HENSEM!
(bagi aq lahh)
check it out!!



The winner No.1!


Bruno Mars
yeahh..
dia telah memenangi tempat pertama bertahkta di hati aq..
aq memang akan jadi sewel skit bile tgok bruno mars
dan aq akan gelak sambil mengilai macam hantu
hahaha
dgar lagu dia pon aq akan jad sewel skit..
btw,lagu kat blog aq ni lagu bruno mars
It Will Rain
auwwww..comel sungguh lagu diaa!
first time aq terpikat dia sebab mata dia..
mata dia wane coklat
then tanpa aq sedari dia ade lesung pipit!
lg lahh hensem!
kat dalam laptop aq byk giler kot gambar dia..



Top 2

  
Anwar Hadi
comel comel comel comel!!
aq paling suke tgok dia senyum
sebab bile dia senyum mate dia akan jadi sepet!
hahaha
gila kan,pasal dia senyum pon nak suke.. 
lantak lah
hati aq,bukan hati korang
auwwww..wait for me KEDAH!



Top 3


Lee Min-Ho
auwww..
klau korang perasan dia
ade berlakon dlm BOF(Boys Over Flowers)
Personal taste
City Hunter
aq memang suke giler tgok dia berlakon
cute..
hensem..
matang..
comel..
auwwww..sukasukasukasuka!

Top 4


Kim hyun-joong
comel tak dia senyumm
cantek je gigi diaa
jeles kot..
xpe nnt klau gigi aq da cantek aq nak tunjuk kat dia blk!
haha xde keje..


Top 5


Rain 
aq masih ingat lg dia berlakon dlm FULL HOUSE
cerita korea pertama aq tengok
memey arr~
sekarang ade cerita drama dia kat 8TV
ape ea tajuk diaa
hmm
The Fugitive: Plan B 
best kot
dan tak lupe dia pernah berlakon dlm cerita
A Love to kill
Top 6



Joo Ji Hoon
sukasukasuka teddy bear diaa
comelcomelcomel nye diaa
da la putihh
bukan teddy bear tuu
tp tuan punye tedy bear!
aq pon ade teddy bear gak
name nye ZAMIR (sempena name watak dlm Putera Katak)
auww..mama aq beli sejak aq umur 2 tahun lg
aq akan bawa teddy bear tu ke mane sje
Terengganu
Kelantan
Cameron Highland
dan KEDAH!!!
fyi,dia ade berlakon dlm princess hours!

Top 7
 
Kim Bum
pon berlakon dalam BOF
muke dia yg comel ni mesti ramai awek kan..
walaupapepon dia tetep comel,comel dan comel
aq tak tau dia ade ke tak berlakon dlm cerite lain..
sebab tak nampak pon muke diaa dlm tv lg dahh
tp kan muke dia ni cam sombomg kan
macam la aq pernah face-to-face ngn dia -.-''


Top 8




Si Won
dia ni pulak pernah berlakon dlm
Oh My Lady..
dan dia juga ahli kumpulan SuJu
yang nyanyi sorry sorry dan Mr.Simple
dia lahh..
sedap kot dia nyanyii huuuuu....

TOP 9 



 Lee Jun Ki
dia pulak pernah berlakon dalam My Girl
dan iLjimae
best kot cerita iLjimae tuu
sebab dia lawan2 dgn penjahat
smart kot
klau tgok muke dia cam pompuan kan
tp dia lelaki yang sgt2 aktif
hehe



Top 10


Aizat
lelaki malaysia terakhir aq paling suke
byk2 artis
yg paling aq nak jumpe adelah aizat
dia xde lah se hensem mane
tp muke dia menunjukkan
yg dia sgt2 baik dan peramah!
auuwww...




p/s : sejak kebelakangan ini aq asyik layan cerita korea je..tak tau la nape..nak kate kan hampir semua cerita korea aq tengok..hah!giler kan...baru2 ni aq tgok cerita PRINCESS HOURS sangat sangat sangat lembab cerita nyaa..seolah olah xde aksi yg mencabar langsung..untuk org yg suke ketenangan ,boleh laa tgok cerita ni..then cerita PRINCESS PROSECUTOR,sangat sangat sangat best..sebab hobi dan minat aq same dgn heroin dlm cerita ni..aq mmg suke high heels dan dia pon suke..aq suke makan tomato dan dia juga suke makan tomato..perghhh..mmg sepanjang cerita tu aq asyik tgok high heels dia je kot..da laa byk berlian kat high heels tuu..saket mata aq melihat nyaaa...ergghhh,rase nak beli je high heels dia tu kot!then,cerita yg aq tga tgok skrg adelah UPON A STAR..pon sangat sangat sangat lembab...aduuhh tp kelakar laa jgk drpd cerita PRINCESS HOURS!

No comments: