Saturday, 31 March 2012

JumasukU

Assalamualaikum,salam sabtu..
hyeee semua! hari ni Cik Nadia pegi PWTC ada program Jom Masuk 'U'..
best gilaa.


kita orang bertolak dari puncak alam pukul 8.30 pagi
da laa hujan,sejuk gila kut dalam bas!


okeyh,kita orang sampai PWTC dalam pukul 9.50 pagi..
ramai gila orang..
sesak gila gila gila gila gila!



melangkah saja kaki ku ini,
aku terlihat lukisan lukisan ini..
cantik gila lukisan nya!
bukan orang dalam lukisan eaa,,



sampai sampai je da siap posing -.-''
farah dan khalidah bukan main lagi!


Cik Ain pun nak jugak!
tape tape masuk je laa sekali,,


program ni kat aras 3
korang tengok lah
betapa ramai nya orang
perempuan ada
lelaki pun banyak yang hensem :)
cuci mata laa kita orang



Inilah booth yang kita orang cari,
booth UITM
banyak pamphlet and beg yang aku dapat
macam pegi shopping pulok daa




haa,ni masa kita orang lepak kat booth MSU
hahaha
sebab booth ni je ada kerusi meja
tumpang kejap :')




then,tengok jam baru pukul 11.05
jadi kita orang decided nak pegi fiesta shoe!







errr,muka pelik -.-
btw,melangkah saja aku masuk ruang legar dewan uhh,
ada satu kasut ni,
ehh bukan banyak laa kann
kasut yang pelik tapi cantik gilaa
teringin ku pasang pada kaki ku ini,,











okey,ni masa aku masuk pintu dewan ni,
mula mula kita orang nampak booth Larrie
jenama kasut yang paling papa suka..




perghh,,
semua kasut high heels kut~
rambang mata aku
da laa papa kasi duit lebih nii 
heeee :)






ni rumah kasut,
lama kita orang beratur 
semata mata nak tengok apa ada kat dalam ni..






sambil uhh nak posing kejap!







ni laa dalam rumah kasut tuuu~














okey ni kita orang kat luar 
tapi masih dalam dewan lagiiiiiii










apakah yang ini??





siap ada pertandingan menghias kasut lagi..
cantik dan kreatif kut dorang semuaa
ada manik manik lagi kt kasut
kalau jual ni,confirm aku orang pertama yang beli!













btw,banyak juga yang berlaku hari ni..dan banyak juga nilai nilai murni dan pengajaran yang aku dapat dari pengalaman hari ini..pertama,kejujuran dan kesetiaan penting dalam persahabatan..sangat sangat penting..kalau seorang menipu,memang group kita orang jadi kucar kacir..then,perbincangan juga penting bagi mengelak kan salah faham antara satu sama lain..

#sorry,gambar kabur gila..aku ta bawak diselar(DSLR) aku,nnt takut hilang..so aku bawak camera digital..tau tau je laa eaa gambar dia berbintik bintik!
okey,aku mau cau lahh..ta nak gadoh gadoh eaa,,byeeeee!!

No comments: